Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Metaalbewerking

Laswerk

Met goed las-apparatuur lassen wij met uiterste nauwkeurigheid staal, rvs en aluminium. Kenmerkend aan ons werk zijn de goede lasnaden, nette lasverbindingen en een nette afwerking. Aan de grote lastafels kunnen onze collega’s bij grote projecten zelfs met meerdere personen tegelijkertijd aan hetzelfde project werken, en dat zonder afbreuk van onze bekende kwaliteit.

 

Staal, RVS en aluminium

Met pulserend TIG en MIG lasapparatuur kunnen wij metalen als staal, rvs en aluminium lassen. Kwaliteit staat bij M. Crum Metaalbewerking hoog in het vaandel, laat u inspireren en kijk eens naar onze afgeleverde projecten.

hal

Constructie

Bij M. Crum Metaalbewerking maken we lichte constructies volledig op maat. Voor een mooi sierlijk hekwerk of metalen containers bent u bij ons op het juiste adres. Onze specialisten lassen op nauwkeurige wijze en leveren hoge kwaliteit.

Onderhoud

Uw machines en metalen objecten zijn bij M. Crum Metaalbewerking in goede handen. Onze specialisten weten van aanpakken en zullen het project als een kwalitatief hoogstaand eindproduct afleveren. Uiteraard overleggen wij in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Crum Metaalbewerking